Grain Control Logo

Home / Våra tjänster / Grain Control

Underlättar drift av utrustningen.

Grain Control är nästa generations molnbaserade hantering av din spannmålsutrustning. De olika produkterna inom Grain Control låter dig som professionell lantbrukare att arbeta effektivt och få fördelaktiga insikter i viktiga anläggningsprocesser. Det leder till en framgångsrikare verksamhet och en hälsosammare arbetsmiljö. Byt till en idealisk systemlösning för bättre arbetsro idag.

Grain Control Flow

Effektivt system för din spannmålshantering
Grain Control Flow tar användarvänlighet till en ny nivå genom molnbaserad hantering av din spannmålsutrustning, som förenklar din dagliga siloplanering inklusive transportplanering och lagring av ditt spannmål. Resultatet blir en säker drift som effektivt minimerar risken för att spannmål blandas. Allt kan hanteras på distans, vilket sparar tid och pengar.

Grain Control Drier AMY

Den ultimata torkningen av ditt spannmål
Upptäck ett enklare sätt att torka ditt spannmål. Grain Control Drier AMY är den ultimata torkregulatorn för dig som vill ha hög kapacitet och fortfarande vill torka kostnadseffektivt. Den självlärande torkregulatorn styr din spannmålstork med hjälp av flertalet sensorer. Detta resulterar i en snabbare och mer energieffektiv torkningsprocess.

Grain Control Drier Silo

Kostnadseffektiv torkning av ditt spannmål
Gör din spannmålstorkning och lagring mer kostnadseffektiv med Grain Control Drier Silo. En smart silo som kombinerar lagring med integrerad torkfunktion, där processen anpassas efter rådande väderförhållanden, för att alltid garantera en effektiv torkningsprocess, sett till både energiåtgång och kostnad.

Lär dig mer om Grain Control

Intresserad av att se fler detaljer?

Kontakta oss

Kom igång direkt med Grain Cloud. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en personlig demo. Medan du väntar, ladda ner gratisversionen av Grain App för att starta din digitala resa.

       

Namn
✓ Valid number ✕ Invalid number
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.