Grain Control Logo

Home / Våra tjänster / Grain Control / Grain Control Drier Silo

Grain Control Drier Silo

Kostnadseffektiv torkning av ditt spannmål

Gör din spannmålstorkning och lagring mer kostnadseffektiv med Grain Control Drier Silo, en smart silo som kombinerar lagring med integrerad torkfunktion. Silon är utrustad med flera skruvar som blandar för optimal torkning med hjälp av ett luftflöde. Sensorer tillser att processen anpassas efter rådande väderförhållanden, för att alltid garantera en effektiv torkningsprocess, sett till både energiåtgång och kostnad. Grain Control Drier Silo med sin smarta styrning tar hänsyn till väderförhållanden och spannmålets fuktighet, för funktioner som automatisk torkning, kylning och lagringskontroll. Det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att övervaka och styra processerna, för att åstadkomma och bibehålla bästa möjliga kvalitet.

  • Energi- och kostnadseffektiv torkning av spannmål.

  • All övervakning och styrning av processerna sker automatiskt.

  • Systemet anpassar torkning, kylning och lagringskontroll utifrån väderförhållanden.

  • Tydligt gränssnitt med hög användarvänlighet.

  • Samlar och presenterar data för insikter som möjliggör en ännu effektivare hantering.

Så funkar det

Grain Control Drier Silo använder insamlad data från alla sensorer i torksilon och lokala väderförhållanden för att styra processerna automatiskt. Datan presenteras i användarvänliga gränssnitt, såsom Grain App.

Komponenter till Grain Control Drier Silo

Styrskåp

Läs mer

Temperatur- och luftfuktighetssensor

Läs mer

Temperatursensor

Läs mer

Skärm

LÄS MER

Gränssnitt

Grain Control Drier Silo använder ett lokalt gränssnitt samt Grain App, som används av flera Grain Cloud-produkter. I båda gränssnitten kan du enkelt överblicka och styra processer på distans. Du kan även ta emot notifikationer för larm och få föreslagna åtgärder. De användarvänliga gränssnitten visar data i tydliga vyer där möjlighet finns att se specifika detaljer vid behov.

Kontakta oss

Kom igång direkt med Grain Cloud. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en personlig demo. Medan du väntar, ladda ner gratisversionen av Grain App för att starta din digitala resa.

       

Namn
✓ Valid number ✕ Invalid number
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.