Grain Control Logo

Home / Våra tjänster / Grain Control / Grain Control Drier AMY

Grain Control Drier AMY

Den ultimata torkningen av ditt spannmål

Upptäck ett enklare sätt att torka ditt spannmål. Grain Control Drier AMY är den ultimata torkregulatorn för dig som vill ha hög kapacitet och fortfarande vill torka kostnadseffektivt. Den självlärande torkregulatorn styr din spannmålstork med hjälp av flertalet sensorer. Detta resulterar i en snabbare och mer energieffektiv torkningsprocess. Grain Control Drier AMY kan installeras i alla kontinuerliga spannmålstorkar samt cirkulerande satstorkar från den lilla anläggningen till de stora lantbruksindustrierna.

  • Snabb och enkel installation.

  • Självlärande torkregulator.

  • Användarvänligt gränssnitt.

  • Mer energieffektiv produktion.

  • Bakåtkompatibel till alla AMY-system.

Så funkar det

När du fyller din tork med nyskördat spannmål med varierande fuktkvot känner en försensor tidigt i flödet av spannmålets beskaffenhet. Detta ger data till torkregulatorn om variationer på inkommande spannmål. Denna data tillsammans med data från temperatursensorn i kylzonen möjliggör noggrann och effektiv torkning av ditt spannmål. Ju mer tid torken används desto mer lär sig torkregulatorn om hur olika variationer påverkar processen och om hur regleringen kan förbättras.

Komponenter till Grain Control Drier AMY

Huvudsensor & försensor – HCS 4/3

Läs mer

Temperatursensor

Läs mer

Mätförstärkare HCS 200

Läs mer

Skärm

LÄS MER

Gränssnitt

Det smarta och användarvänliga gränssnittet för Grain Control Drier AMY presenteras på skärmen, där alla värden för de olika sensorerna visas överskådligt. I menyn kan man enkelt lägga till och koppla från sensorer, följa trenden samt se prestandan historiskt och i realtid.

Kontakta oss

Kom igång direkt med Grain Cloud. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en personlig demo. Medan du väntar, ladda ner gratisversionen av Grain App för att starta din digitala resa.

       

Namn
✓ Valid number ✕ Invalid number
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.