Grain Control Logo

Home / Våra tjänster / Grain Control / Grain Control Flow

Grain Control Flow

Effektivt system för din spannmålshantering

Grain Control Flow tar användarvänlighet till en ny nivå genom molnbaserad hantering av din spannmålsutrustning. Grain Control Flow förenklar din dagliga siloplanering inklusive transportplanering och lagring av ditt spannmål. Resultatet blir en säker drift som effektivt minimerar risken för att spannmål blandas. Allt kan hanteras på distans, vilket sparar tid och pengar. Det är enkelt och kostnadseffektivt att lägga till produkter eller att utöka anläggningen. Byt till den ideala systemlösningen för en spannmålshantering med en framtidssäkrad ekonomi.

  • Full översikt över ditt spannmål genom siloplanen som kommer i ett innovativt gränssnitt.

  • Enkel transportplanering med köhantering för ditt spannmål där systemet hanterar transporterna automatiskt.

  • Säker drift som minimerar risken för att spannmål blandas samt flödeskontroll som optimerar transportens hastighet utan blockeringar eller stopp.

  • Förenklad fjärrsupport, service och uppgradering av systemets prestanda.

  • Enkelt, snabbt och kostnadseffektivt att utöka anläggningen med produkter, såsom silos, torkar, transportband och elevatorer.

  • En investering som ger hållbar lönsamhet i din spannmålshantering.

Så funkar det

Grain Control Flow använder insamlad data från alla sensorer i anläggningen för att styra processerna automatiskt. Detta presenteras i användarvänliga gränssnitt, såsom Grain App.

Komponenter till Grain Control Flow

Styrskåp

Läs mer

Sensorer

Läs mer

Skärm

Läs mer

Gränssnitt

Grain Control Flow använder ett lokalt gränssnitt samt Grain App, som används av flera Grain Cloud-produkter. I båda gränssnitten kan du enkelt överblicka och styra processer på distans. Du kan även ta emot notifikationer för larm och få föreslagna åtgärder. De användarvänliga gränssnitten visar data i tydliga vyer där möjlighet finns att se specifika detaljer vid behov.

”Vi är jättenöjda med vårt styrsystem Grain Control Flow. Det har ett logiskt och bra upplägg! Därför lätt att lära sig och att använda! Vi är även mycket nöjda med supporten vi fått under och efter installation.”

– Magnus Andersson, Tråvad Växtodling AB

Kontakta oss

Kom igång direkt med Grain Cloud. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en personlig demo. Medan du väntar, ladda ner gratisversionen av Grain App för att starta din digitala resa.

       

Namn
✓ Valid number ✕ Invalid number
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.